Brev 01-05-2009

 

Shanghai, April

Hej alle sammen

Slutningen begynder at nærme sig, nu hvor vi går ind i de sidste to måneder.

April har budt på lid af værd, førs var vi lige til en hous warming i Forest Manor, et rigtig luksus kvarter, her mødte vi en masse englændere og det var hyggeligt. Mens familien var hjemme på ferie i Danmark, blev jeg inviterede til Konfirmation hos Julies venindes søster, det var megt uformeldt men rigtig sjovt, og igen mødte man en masse nye menesker.

Sanne, Julie og Emma hyggede sig i Danmark, de nåede både at være i Jylland og på Sjælland, emma nåede endog at være på ferie hos Mormor og bedstefar på Endelave.

Da de kom tilbage til Shanghai, havde de fyldt kufferten med Ost, spegepølse, ristede løg, remurlade og slik det var lækkert. Det var rart at have dem tilbage.

Ferien var slut for denne gang, Julie skulle tila at læse op til eksamen og Emma skulle ha' idræts dag, de skulle dyste i mange dicipliner, ungerne nød det.

Emma er også startede til dans, det kan hun godt lide, men hun har lidt svært ved at vente til læreren har vist dem hvad de skal, før hun er igang. det er også blevet til et par tur i byen for Sanne og jeg både med besøgstur for vores nye chef i Shanghai og min egen afløser.

Vi var også heldige at blive inviterede på et ½ kg rusisk kaviar, rusisk vodka og champange. Det smager jo rigtig lækkert.

Her sidst på måneden kom så Emmas første arbejdsdag, hun var blevet spurgt om hun ville være model for noget kinesisk børene tøj, Sanne og Emma drog u til en filmby hvor optagelserne skulle forgå. Det var hårdt arbejde, med de mange skift af tøj, styling,og så alt det slik, burger mm mere hun skulle igennem. Det var ikke dårligt da hun fik sin løn 700 RMB for 2½ times arbejde. Julie var selvfølgelig misundelig da hun hørte om søsters arbejde.

Sidste weekend var Sanne Emma og jeg inde og spise brunch i et hyggligt gammelt kineserkvarter. Julie var på fodbold tur til Shenzhen, alletiders tur fortalte hun og så endte det med at de vandt turneringen. De var også inde og se en rigtig fodboldkamp, hvilket de hyggede sig med.

Det skal også lige nævnes at vores strand nu er åbnet, men vandet er lidt koldt, men de små trodser kulden og skal selvfølgelig i vandet, jeg venter nok lige et par dage endnu. Emma har også fået en ny cykel og er rigtig begyndt at træne i at køre på cykel, for når hun kommer hjem er det slut med chaufør og skolebus.

I denne weekend havde vi besøg af Henning, Bente, kai og birte, som er taget på ferie i Shanghai for at fejre Birtes 70 års dag. hele holdet ledelses grupen fra 1996 var samlede til fest på M on the Bond. Det var en dejlig aften med en enorm flot udsigt ud over the Bond.

Nu går vi ind i Maj månede, hvor vi er så heldige at helle, Claus og Michael kommer på ferie herude, jeg er også heldig for jeg har fri hele ugen, så de skal nok få ondt i føderne.

 

Med det vil jeg slute og sige vi ses snart igen.

Mange kærlige hilsen

Emma, Julie, Sanne og Lars

 

Tilbage