Brev 01-03-2009

 

Shanghai, Februar

Hej alle sammen

 

Ja, så er det tid igen, denne gang bliver hjemmesiden oploaded inden jeg tagem til USA. Jeg tager på kursus i San Fransisco i en hel uge fra på fredag. Det bliver sjovt en også hårdt.

Nå, vi må heller starte fra begyndelsen, en lidt kedelig måned hvor det har været begrænset hvad vi har lavet. Det meste af tiden er gået med at skrive ansøgninger til IB skoler i Danmark, så Julie kan komme igang med Gymnasiet når hun kommer hjem til sommer.

Vi var også til forældremøde med Julie, de var alle sammen glade for Julie og imponerede over hvor megt hun havde nået i betragtning af at hun er kommet ind midt i en to årige periode. Julie fik også to awards ihv. biologi og historie, meget flot.

Emma går det også fint med hun bliver bedre og bedre til at læse små bøger på engelsk, det er sjovt og høre hende stave, det forgår med lyde, så hun ender med at sige ordet. Hun er også flittig med at svømme, hun kan nu svømme 200m og omkring 6 m under vandet.

Vi prøvede den en dag at lave hjemmelavet hot pot det var hyggeligt og det smagte godt, selv Emma og Julie kunne lide det.

Emma og julie var ude og bowle med nogle vi mødte på vores tur i Julen på Cebu, jeg kunne desværre ikke være med da vi skulle have møde med en kommende kunde om Mandagen så vi blev nød til at øve os.

Julie har fået en mave pirsing, mod hendes fars vilje, Emma er meget optaget af den, Julie blevet også overraskede i at ryge en dag selv om hun bedyrede at hun kun holdt smogen, så der er lidt at tale om for tiden.

Vi har hygget med forskellige venner fra klubben, over lidt mad eller et spil.

Emma, Sanne og jeg var over og få fod massage, det er virkelig noget Emma kan lide, hun bliver helt sagelig.

Jeg fik med Julies tilladelse til at tage en lille billedeserie med af hendes liv i Shanghai, som i ser hygger hun sig, det hender enda ofte med at hun siger at hun ikke vil hjem til Danmark. Men det kommer hun nu alligevel.

Det blev også til en lille fastelavns fest over Jakob og Heidi, det var rigtig hyggeligt og både børn og voksne hyggede sig med leg og spil. Børnene lavede fastelavnsboller, fastelavns ris og slog katten og tønden. de fik også tid til at lege de voksne legede også. Specielt den nye spille enhed fra Nitendo "Wee" bragte lykke blandt de voksne. Man står med en enhed i hånden og så opfanger en modtager ens bevægelse, man kan så dyste meget virkeligheds tro i flere sportsgrene f.eks. golf.

Hvad sker der ellers, Sanne, Julie og jeg dyrker dyrker sport til den store guld medalje, vi spille begge tennis (hver for sig), jeg løber og svømmer, julie spiller fodboldt, løber , laver maskiner og Sanne deltager i næsten alle hold i klubben.

Det må værre nok for denne gang.

Mange kærlige hilsen

Emma, Julie, Sanne og Lars

 

Tilbage