Brev 01-09-2008

 

Danmark August

Hej alle sammen

Ja, ferien er slut og vi er tilbage i Racquet Club i Shanghai. Julie og Emma skal starte i den Engelske skole på mandag. desværre kommer der ingen blleder af de fine skoleuniformer i denne omgang da det er en stor nedtur fo Julie i øjeblikket. Vi må se om hun ikke har vænnet sig til tanken i løbet af den næste måned.

Men nu kan vi jo se tilbage på en dejlig ferie i Danmark, for Emma, Julie og sanne var det jo en hel måned, men jeg nåede da selv to uger. det har været dejligt at se de fleste vi kender i Danmark, selv om der desværre var nogen vi ikke nåede.

For mit vedkommende var jeg rigtig glad for at jeg igen kunne være med i på bukkejagt i Sverige, selv om det desværre ikke blev til en buk til mig. Men jeg havde nogle rigtige gode dage med mine jagtkammerater, som jeg er sikker på jeg kan leve længe på. jeg havde fået et nyt område, der helt sikkert bliver spændende og som nok skal give en buk en dag.

I denne måned er der også lidt billeder fra Juli, da jeg først har fået Julies billeder da vi kom hjem. Julie har været flittig med kammeraet, og det er blevet til mange gode billeder. Julie selv har også virkelig hygget sig med sinne veninder, Song Suo (der kom en tur til Danmark), hendes fætre, kusiner og mange flere. det blev til byture, med veninderne, sigtseeing i København og Jylland med Song Sou, Surftur med Grandfætter Morten og Rasmus. Tivolitur med Pernille og Biograftur med Far (Batmand).

Emma fik også et par store oplevelser, hun var på ferie hos mormor og bedstefar alene, hun var på Skagen med Gudde, i Givskud løvepark, i Bon Bonland, i Dyrehaven, på jagt museum og ikke mindst flere gange på Endelave. Emma nåede også at være sammen med alle hendes gamle veninder Louise,

Sanne har også nydt sin ferie i Danmark, hvor hun nåede at være sammen med Susanne, Sasja, Mette og alle hendes gamle klasse kammerater. Det blev til en masse tid i Jylland dette år da både Gudde og Klaus havde 30 års fødselsdag, bedste blev 85 år og så var der gamle elevers fest i Horsens. Endelave blev besøgt flere gange, så Jes og Helle fik denne gang set en del til os alle.

Vi fik også tid til et par spil kanasta med Mette og Ulrik, det gik godt, da Ulrik og Jeg vandt, optil flere gange.

Vi fik og set alle min brødere, deres koner og flere af børnene.

Det bliver et kort brev denne gang, men nyd de dejlige ferie billeder.

Tak for en god sommer og tak for husly, dejlige timer og hyggelige stunder.

Vi glæder os til at se jer i løbet af året i Shanghai.

Nu må i alle ha det godt til vi ses i Kina.

Mange Hilsen Emma, Julie, Sanne og Lars

 

Tilbage