Brev 01-08-2008

 

Shanghai/Danmark Juli

Hej alle sammen

Endelig blev det ferie og vi skulle en tur til Danmark. Vi var heldige at vi kunne låne Pernilles lejlighed. Da vi kom til Danmark, lejede vi en bil og kørte ud til Per og Susanne, her var Stig, Karen, Claus, Helle, Pernille og Morten. Vi fik dejlig mad og snarken gik om Shanghai og alt hvad der var sket i Danmark.

Jeg var så heldig at jeg skulle med Per og Morten på bukkejagt den næste dag i Stensved. det havde jeg glædet mig meget til. Vi var lige nede og skyde riflen ind da Morten havde fået ny kikkert, da jeg skød 1 skud sad den i plet, så der skulle ikke justeres. Det var en dejlig aften med rå og lam, men ingen buk, om morgen så jeg rå med lam, endnu en rå (som jeg i et kort stund troede var en buk) der kom også harer og fasaner, men igen ingen buk. Det var to dejlige jag turer så det gjore ikke så meget. Ugen efter skulle jeg lige ringe til Morten inden jeg fløj, og minsanten om han ikke havde skudt sin første buk, fra samme stige jeg sad i ugen før, det var dejligt at han fik den buk.

Ellers gik ugen hurtigt, med en tur i Sverige, hvor Sanne Emma og Jeg tog op og besøgte Britt og Hj. Hj, Simon Irvin og jeg var i skoven hele den ene dag for at ordne mit nye område. Vi fik sat to stiger op og fik skåret grene af, så jeg kan se i flere retninger. Nu må jeg bare vente til bukkejagten starter d. 16 August i Sverige. Det var et par gode dage deroppe.

De næste dag gik med besøg hos Mete og Ulrik, Jan og Henriette, en tur oppe i Gildeleje hos Claus og Helle, og en tur i Buresø hos Stig og Karen.

Vi nåede også en tur i Frederiksberg have for at fodre ænder, gæs, og måger, da det var gjort så vi lige det nye elefant område der er åbnet i Zoo ud mod Frederiksberg have. Nu var vi blevet sultne og gik en tur i De små haver og spiste smørrebrød, Emma fik dog spagetti.

Ugen gik hurtig og jeg skulle tilbage til Kina, Sanne, Julie og Emma blev i Danmark for at forsætte ferien. Julie skulle mødes med Seung Soo, som sammen med Emy skulle rundt i Europa. Julie var med dem i København og i Jylland hvor de skulle besøge Jesper, en der var deres klasse kammerat  fra Tianjin.

Sanne og Emma skulle til Jylland og Endelave for at besøge Beste, Gude og kKaus og mormor og bedstefar.

Jeg har arbejde med nogle kollegaer fra Swiss og Tyskland der havde fået et projekt i Shanghai.

Ellers er tiden gået med at løbe, cykle, svømme og styrketræne. Et par gange har jeg været over at spise hos Kenneth og Anja og en enkelt gang til BBQ ved "stranden". Det er også blevet til et par turer ind til Shanghai for at shoppe.

Nu glæder jeg mig bare til at komme hjem til Sanne, Julie og Emma på ferie om to uger. Jeg glæder mig selvfølgelig også til bukkejagten i Sverige, hvor den rigtige prøve skal stå.

Vejret i Shanghai er meget flot med en temperatur på mellem 35- 38 grader. Det er ingen gang køligt at gå i poolen for den er 34 grader.

Nu må i alle ha det godt til vi ses.

Mange Hilsen Emma, Julie, Sanne og Lars

 

Tilbage