Brev 01-05-2008

 

Tianjin April

Hej allesammen

Denne måned har hele to breve, først et fra vores tur til Yunnan provinsen og så dette med lidt fra April måned.

Efter vi landede i Tianjin lufthavn, kørte Gou os hjem, jeg sprang af ved E-mart for at handle lidt mælk og brød.

Alt gik lidt stærkt, jeg var lidt træt og pludselig på vej ind i E-mart, bang og jeg var slået i gulvet af en glas væg, jeg havde glemt at de ha sideindgang, brillen røg lige ind i øjet, av for he......, hurtig blev alt købt ind, med en liter mælk på øjet kørte jeg hjem til Sanne. Hvad piber du for. Næste morgen var øjet helt lukket og blåt.

Et par dage efter var jeg lige på en lille forretnings tur i Danmark, der blev både tid til at handle lidt med ud til familien samt nogle dejlige besøg hos familien og vennerne.

Sanne og Sidsel var i Beijing og fejre deres fødselsdag, de havde haft fødselsdag med en dags mellemrum og Robert og jeg havde givet dem en tur til Beijing. Den tror jeg de nød i fulde drag, ingen havde mødt dem derinde, Sanne mente at det var fordi alle de andre havde været på dagholdet, Sanne og Sidsel havde nemlig været på natholdet.

Emma var også en tur til fødselsdag hos Sandy, det var sjovt, med maser af kage og sodavand.

Skolen havde også en lille udflugt for de små, til en legepark.

I denne måned måtte vi sige farvel til Søren der skulle hjem til familien der var taget hjem lige før jul. der blev sagt farvel med maner, Japansk mad og så en tur på bar. Her blev der drukket drinks og røget på vandpibe.

Oven på sådanne dag skulle familien over og træne, vi tog alle over i træningscentret, hvor vi alle kæmpede en brav kamp med løb og vægte.

Det har også været i denne måned hvor jeg fik tilbudt at få job på vores Shanghai kontor. Vi har sagt ja, hvis Julie kan blive optaget på en af skolerne. Vi har skrevet ansøgning til American school of Shanghai, men vi må se i øjnene at det er svært at komme ind. Julie skal til en test før de vil lukke hende ind, Emma er optaget på ventelisten. Nu må vi i gang med at søge alternative skoler, dem med skole uniform, ikke populært, men Julie vil gerne der ned. Vi giver det 14 dage mere og så må vi tage den endelige beslutning om vi rejser hjem eller til Shanghai.

Julie og Emmas skole holdt idrætsdag og Emma der var på gult hold kæmpede i flere idrætsgrene. Sække løb, bowling, fodbold, hop i hoppeborg og meget mere. Julie deltog ikke i så meget da hun har problemer med sit knæ, efter en takling i fodbold.

Efter idrætsdagen var der fest, men denne gang var skolefesten for forældrene der skulle samle ind til forældre foreningen. Det skete ved en stor anlagt Hollywood fest på Hotel Niko. Her kunne man byde på elevernes mange projekter, samt diverse gaver fra forskellige firmaer. Det var et brag af en fest med underholdning og danse opvisning fra lærerne. Alle var klædt flot på til den store fest, ikke mindst Xing, Janne og Sanne.

Måneden sluttede med en mini ferie i Beijing (to overnatninger) på et lille hotel kaldt City hotel, nær Sanlitun (ambassade kvarteret). Det var en skøn ferie med masser af god vestlig mad fra de mange små caféer og restauranter i den del af byen.

Lækker ben på en Amerikansk "Hooters", Muslinger på en Belgiesk "Morel", stærk kylling på en Indisk "Ganges", Brunch på en Engelsk "The Den" og pizzaer på den Italienske "Anis". Sikken en masse mad, kryddere med shoppe ture på silke market og på Jashu market. Dog tog Emma og jeg en tur i Blue Zoo, et Akvarium tæt på Workers Statium.

Nu er det tid til at sige farvel for denne gang, vi har det alle godt og glæder os til at se om Julie kommer ind på skolen i Shanghai.

Hvis, så skal vi selvfølgelig en tur til Shanghai og se skolen og finde noget at bo i, inden turen går hjem på ferie. 

Mange Hilsen Emma, Julie, Sanne og Lars

 

Tilbage