Brev 25-06-2007

 

Tianjin Kina/ Denmark

Juni måned

Hej alle sammen

Juni måned er på mange måder en stille måned. Alle familierne skyndte sig hjem da børnene stoppede i skolen d. 9 juni.

Julie Sanne og Emma var ingen undtagelse, så snart Julie og Emma havde fået fri fra skole tog de til Danmark. De har det fint og jeg er sikker på at flere af jer allerede har set dem. Hvad sker der så herude, jeg vil lige starte i begyndelsen af måneden.

Vi startede med at vi var til sommerfest på ambassaden, vi tog alle fire derind, men det var bestemt ikke noget for Julie. Der var masser aktiviteter for de små, Emma hyggede sig, og vi hørte slet ikke fra hende før vi skulle hjem. Alle ungerne løb rundt og hyggede sig inde for ambassadens murer, ud kunne de ikke komme. Vi var godt 400 mennesker til lækker buffet med masser af dansk mad. Godt arrangement.

Dagen efter kørte vi rundt i Sanlitun i ambassade kvarteret og handlede ind, det blev også til en frokost på en lille hyggelig græsk restaurant, inden turen gik til Tianjin.

Jeg var en tur ude at spille balut, det var hos Ronnie og Sølve som skulle til Danmark efter at have afsluttede deres kontrakt på 1½ år.

I løbet af ugen fik Julie sine karakterer, og hun kunne være stolt de var rigtige flotte, Emma fik også karakterbog med bedømmelser af hende , samt hvad de havde lavet i løbet af året. Julie skulle ud med sine venner den sidste dag og det gik ikke stille af, men heldigvis blev hun leveret til døren af hendes venner. "Julie var meget træt næste dag" 

Ugen gik hurtigt og så skulle familien hjem.

Nu kunne jeg koncentrerer mig om mit projekt til Novozymes, der var meget der skulle nås inden jeg skulle hjem. Jeg fik også en af vores proces specialister ud, for at kikke vores projekt igennem. Der blev arbejdet hårdt, så da vi kom til søndag synes jeg Karen skulle se muren da hun ikke havde været i Kina før. Vi tog til Mytanuy, men endte med at komme op på en del jeg ikke selv havde været på før. Det var hårdt da det var meget stejlt, men da vi nåede toppen viste det sig at muren forsatte, med ikke restaureret mur, vi forsatte lidt endnu. Spændende.

Turen var nem det foregik i vild fart i ruchebane. Da vi kom ned kom de gamle vagter og skulle tjene en skilling så de overfaldt Karen som så måtte foreviges.

Sidste uge forsatte med masser af arbejde både lørdag og søndag.

Jeg havde dog tid til at deltage i Sant Hans aften, hvilket var smadder hyggeligt.   der var grillet pølser, okse mørbrad og mange forskellige salater.

Nu skal der bare arbejdes på højtryk de sidste par dage og så går turen hjem til Danmark til en længe tiltrængt ferie.

Kan i alle have det godt til vi ses

 

 Mange hilsen Emma, Julie, Sanne og Lars

 

 

Tilbage