Brev 01-05-2007

 

Tianjin Kina/ Denmark

April måned

Hej alle sammen

Det går fint her, vi har lige været på en mini ferie med to overnatninger i Beijing. Julie var selvfølgelig ikke meget for at hun skulle med, for hun ville hellere blive hjemme. Emma har det fint ude på skolen, hun bliver bedre og bedre til engelsk. Hun har fået en del gode venner derude.

Vi har lige været på skolen med Julie, hun klarer sig rigtig godt og det er rart at vide. Hun har også fået tre ”rewards” for fremgang (lidt meget Amerikansk, men sådanne er det).

Sanne er startede med at træne igen. Løb, kick boxing og tennis. Ellers trives hun med flere af de andre Danske og udlændinge.

Jeg har haft en del at lave i denne måned hvor vi afleveret et projekt forslag, samt startede et par nye. Jeg har også været på tre ture, Shanghai, Qingdao od Shenyang.

Hvad er der ellers sket i måneden, ikke så lidt.

Vi startede med at sende Gudde, Klaus og Cecilie hjem, det havde været dejlig at ha besøg.

Jeg var med 10 andre dansker fra Tianjin, inde og spille Balut mod ”Middle Kingdoom Branch” (medlem af den internationale Balut federation ), det var sandelig nogen der gik op i spillet, dog mest i maden og øllet der fulgte med. Det var alle tiders aften med Balut, mad og masser at drikke, spillet blev holdt på en dansk restaurant i Bejing ”Mermaide”.

Jeg var også en tur nede og kikke på nogen problemer de havde på et projekt i Shanghai, en dejlig lille smuttur. Ellers var jeg en tur i Qingdao, hvor vi skulle overlevere et projekt, ikke alt så godt ud, men vi fik da lavede en lang liste, med hvad leverandøren skulle lave om. Jeg var også en tur i ShengYang hvor vi skulle sælge et nyt projekt.

Emma og jeg har haft et par hyggelige ture i Tianjin ZOO, hvor vi den ene gang tager den ene side og den anden gang tager dyrene på den anden side. Vi slutter gerne af med at gå på Cafe og drikke kakao eller som sidst en tur på Pizza Hill.

Skolen havde inviterede til Latino fest, hvor formålet var at samle penge ind til skolens projekter hvor de arbejder med fattige skoler i Kina. Der blev solgt en del af elevernes arbejder, billeder, malerier og meget andet. Vi var tæt ved 400 mennesker, der var en del optræden, bl.a. var Sanne med i en stor danseopvisning. Vi festede igennem hele natten.

 Ugen efter var der igen et arrangement, denne gang var vi på YY Beer House der holdt Thailandsk vandfestival, det var ganske sjovt , folk blev våde under den store vandkamp. Senere var der musik, sang og dans. Mange af gæsterne (fra andre lande en Danmark) gav flere numre, nogen kan bare det der. Til sidst var der” lucky draw”, Sanne var den heldige vinder af en flyrejse for en person til Thailand. Næste dag, da vi skulle hente gevinsten, spurgte de om Sanne heller ville have kontanter, det blev til 3000 CNY, ikke dårligt at gå til fest og så komme hjem med penge på lommen.

I de små klasse skulle børnene klæde sig ud som det de gerne ville være når de blev store. Hvis i så billederne var det jo ikke svært at se at Emma ville være Kok, som sin mor. Det var en sjov dag, de havde.

Sidst men ikke mindst sluttede vi lige måneden af med en lille fødselsdagsfest over hos Janne, der var gæster fra flere lande, hvilket ikke gjorde festen mindre festlig, tvært imod.

Lørdag tog vi på en lille maj ferie til Beijing, vi ville ind og se lidt af alt det vi ikke når vi har gæster. Der skulle være lidt for all, Lars og Emma valgte Beijing ZOO og Akvarium, Sanne valgte Perle markedet og Tempel of Heaven. Julie valgte Silke markedet.

Det var nogle gode dage med masser af sjove oplevelser.

Ellers kan jeg fortælle at Sanne, Emma og Julie kommer til Danmark 11. juni og bliver til 6. august. Jeg kommer hjem 30. juni og bliver til 16. juli da jeg skal tilbage til Kina for at tage en tur til Tibet med 5 kollegaer. Det er en tur vi alle glæder os meget til.

Tilslut vil jeg bare sige at Julie bliver konfirmeret den 8. juli i Udlejre kirke i Ølstykke. Der er ikke sendt indbydelser ud endnu, men det bliver gjort i løbet af den kommende uge.

 

 Mange hilsen Emma, Julie, Sanne og Lars

 

 

Tilbage