Brev 04-02-2007

 

Tianjin Kina/ Denmark

Januar måned

Hej Alle sammen

 Ja, så er det et år siden at vi rejste fra Danmark for at slå os ned i Kina for en periode. I det store hele har det været et godt år for os alle sammen. Vi er glade for at være her, selv om der selvfølgelig er dage, hvor alting ikke lige er sagen. Det kan være skolen, arbejdet, eller bare det at Kina er for anderledes.

Januar måned er vel som for de fleste en måned, hvor man ikke fortager sig så meget. Man trænger til at slappe af oven på en travl Jule måned., sådan har det været her. Der er ikke sket det store ud over at Julie har fået termin karakterer, og de var ikke dårlige det blev til hele fire 6 taler (skalaen går til 7) otte 5 taler, fire 4 taler og et enkelt 3 tal. Hun fik meget fine udtagelse, og man kunne se hun var stolt, Sanne og jeg er glade, fordi Julie kan se at det store slid lønner sig.  Julie virker også meget mere glad for at være her, selv om en af hendes gode vener er vendt hjem til USA.

Emma fik og en fin termins bog med hjem, hvor der både var billeder fra hvad hun går og lavet samt en masse vurderinger af hvordan, hun klarer sig. Det er sjovt at tænke på, at de gør så meget ud af det når de kun er 3 år.

Sanne går stadig og hygger sig, det er dog ikke blevet til meget kinesisk i denne måned og Work out centeret har heller ikke været besøgt så flittigt. Der har dog været tid til et par indkøbsturen til Beijing, et par frokoster og så selvfølgelig hjemlige sysler.

Jeg har måske ikke været flittig men har dog nået at være to gange i work out centret om ugen.

Der har været en del arbejde, da vi skal lave et projekt forslag til Novozymes inden Kinesisk Nytår.

Emma og jeg går over i ZOO næsten hver weekend, og for tiden kan man også køre på kælk (Bil ringe) derover, det var noget hun syntes om.

Sidste weekend var Julie og jeg oppe og stå på ski/snow board en hel dag nord for Beijing (ca. 2 timers kørsel fra os). Det var et godt og velfungerende sted, med godt udstyr, lifter og god kunst sne. Der var en enkelt sort pist tre rød nedfarter nogle blå og et kæmpe begynder område (helt fyldt med Kinesere og børn) På begynder bakkerne stod der instruktører for hver 20 meter, der hjalp folk med at komme op at stå igen. Vi havde alle tiders dag med høj solskin, (man kunne næsten drømme sig tilbage til alperne). I betragtning af at vi er i Kina skal det have☺☺☺☺☺ ud af seks smil.

Jeg sider stille og får skrevet månedsbrevet for Sanne sover. De var 16 danske damer ud at spise i går (På vores lille favorit restaurant for tiden den lille Japanske), de var sikkert også videre i byen for hun ser virkelig træt ud.

Mange hilsen Emma, Julie, Sanne og Lars

 

 

Home | Tilbage