Brev 06-05-2006

 

Hej Alle sammen

Tiden går, det har været Påske, og vi blev ikke snydt, der blev holdt påskefrokost hos Per Viggo, 30 voksne og 30 børn.

Der var handlede røget ål, fersk røget laks, sild og snaps (4 hele flasker) i Danmark. Sanne lavede HJ's berømte varmrøgede laks på Weberen, der var hjemmelavet rullepølse, flæskestegrødkål, frikadeller, mørbradbøf, lasanje til ungerne og meget mere.

Vi var også til et lille party på en Thailandsk restaurant hvor der var Vand festival, der var stor buffet, masser at drikke, optræden og så var der vandkamp.

Ugen efter skulle vi ha været en tur til Shanghai men Julie og siden Emma blev syge og turen måtte aflysses. Da de blev raske tog vi i stedet en en dags tur til Tangu en lille by ved vandet ca. 70 km herfra. Der blev shoppet på det internationale markedet og vi var en tur på havnefronten.

Der har været sportsdag på Julies skole, Sanne og Emma var derude og det endte med at Emma også deltog sammen med Nursery klassen. Hun hyggede sig rigtig og sagde at nu skulle hun også snart gå i skole.

Julie er startede på at forberede sig til eksamen (2 timers test i samtlige fag) det sker om 14 dage. Ellers hygger hun sig med alle sine venner.  Laver hun ikke lektier, er hun sammen med dem eller også sidder hun på MSN og taler med vennerne i Danmark.

I sidste weekend var Sanne og Jeg til 35 års fødselsdag hos Janne, det var alle tiders fest hvor der var mange nationaliter (Danmark, Sverige, Sydafrika, Australien, New Zealand, Skotland, USA, England, Kina, Brasilien var repræsenterede) Der manglede ikke noget, måske kun vand for jeg var meget dehydreret næste dag og så stort set ikke andet en sofaen.

Emma og jeg nyder at gå en tur i ZOO, der ligger på den anden side af gaden, vi har købt et kort så vi kan komme der lige så tit vi vil. Det er ikke altid kun os der kikker, mange gange må vi også stå for skue når kineserne kikker på os eller skal hen og digge, digge med Emma eller fotograferes med hende.

Sanne blev rigtig træt af sit hår den anden dag og pludselig manglede alt håret, da hun ikke kunne finde ud af at bruge hår trimeren. Ellers går tiden stadig med at lede efter kinesiske møbler eller finde hygge til vores lille hjem, I går var vi Beijing for at lede efter møbler og det endte også med at hun kom hjem med et lille skab (det kunne nemlig være i bilen) De store møbler må hun ind og købe næste gang, for de skal sendes.

Jeg arbejder for tiden med et prisoverslag til en ny kunde der gerne vil bygge en fabrik i Nanjing i det sydlige Kina. Ellers slapper jeg af når vi har fri, eller er en tur i ”Fitness centret”, ”spiller Balut”, eller ”Kikker efter kamera” .

Hyg jer alle sammen evt. med lidt af billederne fra vores hverdag under foto. Hilsen Lars

 

 

Home | Tilbage